Unaprjeđenje vidljivosti i prezentacije 5 web domena vezanih za usluge tvrtke Goldy eventi

Goldy eventi j.d.o.o. započeli su provedbu EU projekta: „Unaprjeđenje vidljivosti i prezentacije 5 web domena vezanih za usluge tvrtke Goldy eventi“

Dana 11.10.2018. godine Goldy eventi potpisali su Vaučer o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte u okviru  Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d1 „Poboljšani razvoj i rast MSP-ova na domaćem i stranim tržištima“ koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Dodjelom vaučera putem ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga.  Ovim Pozivom doprinijet će se rješavanju identificiranih slabosti MSP-ova vezanih uz nedostatnu i neadekvatnu primjenu e-commerce i m-commerce mrežnih rješenja u svrhu boljeg tržišnog pozicioniranja istih.

Goldy Eventi će realizacijom projekta ostvariti veće šanse za plasiranje svojih usluga na stranom tržištu gdje se želi promovirati tradicionalne hrvatske proizvode, stara obrtna zanimanja i usluge organizacije vjenčanja za strance, kao i uslugu organizaciju konferencija, kongresa i catering usluga za klijente. Goldy Eventi su do sada bili slabo prisutni na Internetu te bi ovim ulaganjem u marketing otvorili vrata za dolazak stranog kapitala u Hrvatsku.

 

Osnovni podaci o projektu

Naziv projekta: Unaprjeđenje vidljivosti i prezentacije 5 web domena vezanih za usluge tvrtke Goldy eventi

 

Trajanje:  10.11.2018.-7.10.2019.

Korisnik: Goldy eventi j.d.o.o.

Opći cilj: povećanje profitabilnosti malog poduzetnika, očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, povećanje konkurentnosti mikro poduzeća te rast izvoza i prihoda

Kontakt osoba: Josipa Petković

Specifični ciljevi: Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima

Više informacija na: